KÖZLEMÉNY a Bács-Kiskun megyében székhellyel rendelkező civil szervezetek és a Bács-Kiskun megyében működő sportszervezetek és sportszövetségek részére

Tovább >>

Álláspályázat pénzügyi ügyintéző munkakőr betöltésére

Tovább >>

Tájékoztatás bölcsődei térítési díjról (Kunszentmiklósi Napsugár Bölcsőde)

Tovább >>

Álláspályázat projektmenedzser munkakör betöltésére

Tovább >>

Álláspályázat irodavezetői munkakőr betöltésére

Tovább >>

Meghívó a Bács-Kiskun Megyei Német Önkormányzat közmeghallgatással egybekötött testületi ülésre

Tovább >>

Meghívó közmeghallgatással egybekötött testületi ülésre

Tovább >>

Pályázati Felhívás nemzetiségi referens munkakörre

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Hivatala pályázatot hirdet nemzetiségi referens munkakörre.

a pályázati hirdetmény dokumentuma

Tovább >>

Pályázati felhívás megyei jegyző munkakör betöltésére

Tovább >>

Hungarikum verseny Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat pályázatot nyújtott be a Földművelésügyi Minisztériumnak a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, népszerűsítésének, megőrzésének és gondozásának támogatására kiírt felhívására. A pályázat célja a magyar kultúra értékeinek megismertetése többkörös, országos döntővel végződő, Kárpát-medencei szintű vetélkedőn keresztül.

Tovább >>

Munkáltatók figyelmébe!

A gyakorlati oktatáshoz szükséges feltételek megteremtését elősegítő „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” című pályázati felhívás munkáltatók, elsősorban KKV-k részére szól. A GINOP-5.2.4-16 kódszámú felhívás kiemelt célja, hogy javuljon a fiatalok gyakornoki képzésben való részvétele, képzettsége, szakmai gyakorlati ismeretei, munkatapasztalata, ezáltal munkaerő-piaci kilátásaik és foglalkoztatásuk.

Tovább >>

Önkéntesség ösztönzése

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével” című (EFOP-1.3.5-16 kódszámú) felhívás. Az intézkedés kiemelt célja a közösségi szerepvállalás erősítse az önkéntesség, a karitatív munka előmozdításának és a civil társadalom megerősítésének megvalósítására.

Tovább >>

Együttműködés a megyei foglalkoztatás javításáért

2016. július 1-jével megkezdődött a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat és konzorciumi partnerei „Együttműködés a helyben foglalkoztatásért – Bács-Kiskun megyei foglalkoztatási- és gazdaságfejlesztési együttműködés” című projektjének megvalósítása. A program keretében az elkövetkezendő 5 évben képzési és foglalkoztatási programok valósulnak meg, melyek a megye munkaerő-piacának bővítését és a foglalkoztatási szint növelését célozzák.

Tovább >>

Pályázati kiírások az emlékezés jegyében

A kormány a 2015-ös évet a 70 évvel ezelőtt a Szovjetunióba hurcolt politikai foglyok és kényszermunkások emlékévévé nyilvánította. Ebből az alkalomból négy pályázati kiírást jelentetett meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő.

Tovább >>

Felhívás mezőgazdaság témában

Az intézkedés elsődleges célja a magyar mezőgazdaság versenyképességének javítása a megtermelt szántóföldi termények tárolási és szárítási kapacitásainak és erőforrás-hatékonyságának biztosítása által. A tárolók műszaki színvonalának biztosítása, illetve a betárolt termények hosszú távú tárolását elősegítő technológiák fejlesztése.

Tovább >>